Що краще... курити чи гор лку пити
для здоровя вредні цигарки
замість цигарок,кожного разу
я б горілки випив залюбки.
Та якщо за кожну цигарету
буду випивати 20 грам
а я я...то скільки оце буде
скільки горя я собі завдам.
Свидетельство о публикации №118091102661