Незалежная
Не ссорьте ви братів-слов'ян!
До вас звертаюся, Соловйови, Попові!
Ви брудом заполонили екран.
Від вас ненавистю пахне погано,
Від вас виходить ворожнеча и злiсть.
Ви телеглядача злите з екрана,
Ви між народами рушите міст.
Залиште ви в спокої Луганщину,
І про Донецьк замовкніть вже ви.
Ви - брехуни i просто обманщики,
Вас вже втомилися слухати ми.
У ваших ток-шоу немає правди,
Там цілодобово живе та брехня.
Маячня ваш нічим не виправданий,
І це - суто думка моя.
Залиште ви в спокої Незалежну!
Не вам судити про неї, ой, не вам.
Поверніть в моду дружбу ту вешнюю!
І замовте про неї ви слова!
Ми - народ великий, єдиний!
Не посварити вам братів-слов'ян!
Залиште ви в спокої Україну!
Та замовкніть нарешті про Майдан!
© Юрій Тарасов.
Свидетельство о публикации №118091007655