Last September Блюз

…тобі і не тільки тобі
Залишу найкращі зерна кави
Пахучі, як випране постільне
Умиротворюючі – як дух благих осель
(з яких я ще не виїхав душею дотепер)

Всі ці недомовки, явні загадки – не складні
Вони – мої перли (не з намиста, ні)
Не буду гратися дарма
Хотів би, щоби ти їх приміряла
(ти знайдеш в них всі відтінки й кольори)

Люди не пишуть, люди не кажуть
Сорока на хвості не «кре-ке-ке»
Потяги стали менше пахнути вугіллям
Більше – пилом, в вагоні – менше мрійливих попутніх
Куди ж приїхала книга «мальчиш-кибальчиш»?

Дякую, що ті слова в парку – тебе зачепили,
Інтригою й потужністю – не сказаного мною досі, до тих пір
Бути почутим – мій омріяний дар.
І ти - ЧУЄШ.
А Я – читаю гостру романтику в твоїх Білих дощах

Чому ж вересень мені болить
Уже здавна, додаються нові на це причини:
То пустка, то туга…
Вірші оживають і люди в них кричать
(в мені, голосами і думками в сюрреалістичній голові)

2018-09-07
*Песни к стиху: смотрите - "Примечание **"
**Примечание: песни ниже входят в один музыкальный альбом от Мати Фридмэна 1996 г. "TRUE OBSISSIONS"
и расположены по порядку, обозначенным в альбоме
03. Last September
04. Intoxicated


Рецензии