Першачкам
І такі ще маленькі.
Привели вас до школи
Татусі й рідні неньки.
Ви такі всі слухняні.
За плечем рюкзачок...
“Поступіться дорогою!
В школу йде першачок.”
Знань багато здобудете.
Вчіться всі дуже плідно.
Допоможе вам в цьому
Ваша вчителька рідна.
Свидетельство о публикации №118090601599