ДВЕ ДУМИ...

Нямам нужда от нищо и никого.
Единствено само копнея за теб.
Ще преодолея вратите заключени,
ще премина през високите прагове,
ще разруша с обичта си стените,
ще застана пред тебе скромна и бяла,
за да ти прошепна думите- две...
Обичам те- негласно устни мълвят.
Обичам единствено теб!


Рецензии
Страхотно! Ще се радвам, ако някой ме обича толкова много!

Kostya2003   07.10.2018 15:29     Заявить о нарушении
Пожелавам!

Йорданка Радева   18.12.2019 20:44   Заявить о нарушении