Розлука

/ вірш у дви руки, разом з Оленою Кіранчук /

***
Не шукаю
Де тебе знайти.
Вже тебе не кличу
I ти мене не зви.
Вже давно все сказане,
Про наші всі світи.
Нам не бути разом,
Не з того часу ми.
Але так багато
Знайомих серцю слів,
Линуть в душу мрії
Спільних відчуттів.
У тканині часу
Тиша на життя,
Лише ритм тримає
Світ де нас нема.


Рецензии