Не сп вали ще трет п вн

Не співали ще треті півні,
і чи було то рано, чи темно,
ми з тобою топили в вині
свої біди, мабуть, даремно.

Де ранкові пухнасті коти
Прокладають крізь нетрі дороги
Ті, що нам не дано перейти
поодинці.
Дніпровські пороги

Нам торують невірні шляхи
до утоми і до перевершень.
Ми удвох і у тому наш хист,
Щоб прийти на світанку першими

Не туди, де дорога назад -
Є дорога вперед. Тільки вгору.
Ми удвох пересунемо старт,
Щоби фініш потонув у море.

12.08.2018


Рецензии