Шлях до Господа
Щастя, радості, страждання і біди...
Знову кличу, коли нема вже сили
Жить... Шукаю я Його сліди.
Та буває, сповнене любов'ю,
Серце ніжнеє летить, як вільний птах...
"Дякую" Йому сто раз повторю
З посмішкою на блідих вустах.
Він - добро, він - втілення любові,
Не залишить нас на самоті...
Тільки вірить треба в кожнім слові,
Щоб не сталося - за ним іти.
Часто нас лукавий спокушає,
Зло не спить, а сліпить очі нам,
Крутиться, неладний, поспішає...
Скоро вже кінець його ділам!
Бо нас кличе щирий, найдобріший,
Він чекає з радістю на нас...
Його погляд - світлий, найчистіший,
Його слово - правда повсякчас...
Він - це Бог, Господь, Творець усього,
Він - наш батько вічний,
Він - усе життя!
Вірю, знаю, я прийду до нього,
Принесу с собою каяття...
Люди, милі, вірте в Боже слово,
Як воно у серці - не дарма живеш!
Подивіться поряд, навкруги, навколо...
Бог завжди зі мною, Бог і з вами теж...
03.06.2017
Свидетельство о публикации №118083006156