Три куплети життя

три куплети життя

у темряві, позаду, обертів вже не злічити стрілок часу...
та тих, хто в долі, скромно, повставав лишень на миті...
І дякуєш за відпочинок тій, хто працювати ласа,
що вічність десь у вічності... заплуталась у верховітті.

попереду лишень промінчик правди, від найближчої зорі
- наскільки довгий він?  - безмежний, адже завжди видний...
хоч Світ став дригом...  ба, очі зажмури, - Він за'вжди у горі'
-наскільки добрий він?  - настільки, - скільки ти для нього гідний!

-що всереди'ні,  між початком та кінцем?  - життя чи му'ка?
Стрімкі події та твоя оцінка сита і в веселощах здорова...
падіння з висоти,  щоденний труд,  завзяття  і слухняні руки...
зерно в знаннях спожити для душі, відкинувши в сміття полову!


Поет ХХ сторіччя 30 серпня 2018 с. Торгановичі


Рецензии