Каханне - нязгасную зорку...
Выношу на твой прысуд.
Было б на зямлі жыць так лёгка –
Без цяжкіх сардэчных пакут!
За душу б краналі нябёсы –
Не позірк глыбінных вачэй.
Ўпляталася б шчасце у косы
З маленства да позніх начэй.
І цуды б часцей гасцявалі –
Усмешкі-шчадрынкі мае
Слязы б аніколі не зналі.
Калі б не я не знала цябе…
Свидетельство о публикации №118082908673