Ти загляни

Ти загляни, в моїх очей бескрайності
І сам вирішуй, що ти бачиш в них.
Порив нестримної доселі радості
Чи сліз потік гарячих і гірких.

Можливо блиск сердечної симпатії,
Яку прикрию віями мов тінь.
Хоч всі мої думки тобою зайняті
Не втраплю в погляд твій, як в глибочінь.

Не вмію я робити постріл поглядом
І лити слово, як "п'янкий" єлей.
Тому можливо стану теплим спогадом,
Не маючи в твоїм житті ролей...

29.08.2018


Рецензии