Я найкращого бажаю!

Я пам'ятаю тебе, пам'ятаю,
  I до сих тебе люблю!
    Я найкращого тобі бажаю,
      I за здоров'я твоє я п'ю.

І піднімаю свою я стопку
  Горілки гіркої в вечір цей.
    Але не в змозі ця перцовка
      Змінити життя моєї.

Я пам'ятаю дні наші, ночі
  Як ніби було вчора це.
    І мені без тебе, коротше,
      Набридло жити ось і все.

Я пам'ятаю поцілунки і сльози,
  Сльози щастя пам'ятаю твої.
    Нашу зиму пам'ятаю, морози
      I наші ті світлі дні.

Я пам'ятаю тебе, пам'ятаю,
  Крізь роки пам'ятаю повір.
    Тобі любовi і щастя бажаю,
      I в серці хай буде мир!

        © Юрiй Тарасов.


Рецензии