Дякую тобi

Ти – новий день, що стукає в вікно,
Ти – мій едем, і хай там як воно.
Світанок мій і захід повсякчас,
В душі вогні і легкість без прикрас.

Приспів:
Дякую тобі за те, що ти зі мною,
Дякую тобі за вірність і любов.
Дякую тобі за цю весну зимою,
За сонце і за волю,
За щастя знов-і-знов
Я дякую тобі, дякую тобі.

Ти – віри слід, що вдаль мене веде.
Ти – долі цвіт, і хай там як іде.
На крилах знов по світу, наче птах,
І все, немов літає в небесах.

Ти – моє все,
Ти моя вся.
Знай лиш одне –
Ти – є життя.


Рецензии