Сходами

Ти – все, що є в моєму житті,
Твоя любов, наче влада.
Світло в душі, живу в відчутті –
Ці почуття, як принада.
В серці одна, в серці єдина,
Радість моя, моя перлина.

Приспів:
Сходами, сходами, сходами,
Я лечу до тебе то вгору, то вниз.
Кроками, за перешкодами,
Вже розуміючи, що це не каприз.
Сходами, сходами, сходами,
Я не бачу більш зайвого навкруги.
Вірами, правдами, долями,
Відчуваю тепло твоєї руки.

Ти – все, що є, і зайві слова,
Лиш в тобі є потреба.
Щастя обійми нам розкрива,
Ці почуття вище неба.
Просто одна, просто ти – мрія,
Віра моя, моя надія.

Просто одна, просто ти – мрія,
Віра моя, моя надія.


Рецензии