Шляхами, поворотами

Я шукаю світом щастя своє
Я іду назустріч, де сонце є,
Хапаю промінь.
Я не знаю, шлях куди приведе,
Та лиш віра беззупинно веде
В твої долоні,
Я знов в полоні.

Приспів:
Шляхами, поворотами,
Долинами, висотами,
Нестримная енергія
Рветься до сонця свойого.
Шляхами, поворотами,
Десь там за горизонтами,
Красивими потоками,
Ті промені, як магія,
Линуть один до одного.

Я десь відчуваю серцем тебе,
І навколо все яскраве, нове,
Нас тільки двоє.
Я шукаю світом те, що моє,
Точно знаю, в мене сили ще є,
Як вітер в полі,
Один на волі.


Рецензии