Спiльнi мрii

Моя, не розлюблю ніколи,
Моя, і не віддам нікому,
Тобі ночі й дні.
Ім"я повторюю я знову,
Ім"я – для Всесвіту основа,
В світі ми одні.

Приспів:
Ідем одним шляхом ми,
Все ділимо на двох ми,
І спільні мрії нас
З"єднали повсякчас.
Один для одного ми,
Сильніші лиш разом ми.
І цілий світ для нас,
Не треба зайвих фраз.

Люблю, між нами щастя нитка,
Люблю, і серце б"ється швидко
В унісон з твоїм.
Молю, слова молитви в небо,
Молю, в коханні лиш потреба,
Сонце світить в дім.


Рецензии