Як тебе не любити

Лише тобою я живу,
Лише в тобі я бачу світло.
За тебе Бога я прошу,
Ти – Всесвіт мій, моє повітря.
Я задля тебе упаду,
Я задля тебе піднімуся.
Тебе я більш за все люблю,
Назад тепер не озирнуся.

Приспів:
В тобі є все те, що потрібно для щастя,
Подолав я поруч з тобою ненастя,
Змогла любов ти збудити.
Знаєш, ти у серці моєму навіки,
Лиш в тобі течуть непідкорені ріки,
І як тебе не любити.

Лише з тобою я є я,
Лише в тобі моє спасіння.
Минуле все до забуття,
Твоя любов – всьому коріння.
В тобі знайшов я сенс життя,
В тобі побачив промінь сонця.
Ти – неймовірні відчуття,
Про те, що мріяв, все збулося.


Рецензии