Ти посмiхнись для мене

Ти стрімко увірвалась в серце,
Врятувала мене від самоти.
Твоє ім"я коханням зветься,
Попросив я його у висоти.
І знай, для мене ти єдина,
Ти одна, більш ніде таких нема.
Ми назавжди під небом синім,
Лиш удвох, чи то літо, чи зима.

Приспів:
Ти посміхнись для мене,
Ніжно поглядом обійми.
Кохання нам зеленим
Світлом світить, за ним іди.

Ти ніжно оповила душу,
І наповнила її знов життям.
Теплом зігріла в люту стужу,
Напоїла приємним відчуттям.
Так легко поруч із тобою,
Тепер бачу, куди і як іти.
Веду тебе я за собою,
Крізь збудовані коханням мости.


Рецензии