Боже! Я бажаю щастя,
Жінці трудівниці на землі!
Рано встане зварить дітям борщик,
Лагідно розбудить на зорі...
Її руки наче крила птахи обнімають,
Мене ніжно знов,і знов...
Моя мамо, рідна моя мамо!
Звідкіля береш ти сили,
і до нас любов?
Подивлюсь на тебе,
а ти ще й не спала...
Щось там вишивала хліба напекла.
Очі невблаганні інколи зі смутком ...
Посмішка весела мама, дорога!
Боже! Я бажаю щастя,
Жінці трудівниці на землі!
Вже сивіють коси, я цього не бачу,
Мамо ти для мене завжди щира, молода!
Тож поклони тобі рідненька до землі,
Рідна моя ненька ! ...
Хай дарує Бог тобі довгі ще роки!!!
Олена.Укр.
Свидетельство о публикации №118082708957