Храм

ЩАСЛИВА ДУЖЕ Я У ХРАМІ!
ЦЕ РАДІСТЬ НЕВИМОВНА!
ПОЛІТ ДУШІ, СПОКІЙ НА СЕРЦІ
У СПІВІ МОЛИТОВНІМ!

ЗНАЙДІТЬ І ВИ СПОКІЙ У СЕРЦІ!
ДО ХРАМУ ЗАВІТАЙТЕ!
ПОЧУЄТЕ ТАМ СЛОВО БОЖЕ -
І ГОСПОДА ПІЗНАЙТЕ!

© Svitlana Ivchenko
26.08.2018


Рецензии