Учора была серада

Ўчора была серада,
                сёння - ужо чацвер.
Абцасамі па душы прайшла
Зімовая замець нядзель.

Ўчора вяргіні цвілі,
                сёння ссівела зямля…
Нявыспеленыя радкі
Пісем тваіх штодня…

Сёння ўжо на “вы”, 
                ўчора цябе абняла.
Неба, чаму ж не мы! –
Мёдам свой боль запіла.


Рецензии