Молитва. Иван Коваленко
Благослови мій сон від вечора й до рану,
У сні мене й на мить не залиши,
І життєдайну влий у тіло прану,
Дай спокій і наснагу для душі.
Благослови зорю і мій новий світанок,
Зір проясни, зроби гострішим слух,
Дай усміх на вуста, щоб привітати ранок,
Прости усі гріхи і укріпи мій дух.
Благослови мій день і дай мені роботи,
І задум кожен мій, і вчинок освяти,
Пошли мені нові тяжкі турботи
І сили дай, щоб зло перемогти.
Благослови мою годину вечорову,
Прийми любов мою, молитву у віршах,
Нехай наступний день Тобою буде повен,
Допоможи мені і освяти мій шлях!
----------------------------------
«Молитва» И.Е.Коваленко
Благослови мой сон, и до рассвета
Ни на секунду не покинь во сне.
Про прану слышал я – так дай мне это,
И дай покой и вдохновенье мне.
Благослови рассвет и дня начало,
Взор проясни, острее сделай слух,
Дай смех устам, чтоб утро прозвучало,
Прости грехи и укрепи мой дух.
Благослови мой день и дай трудиться,
И каждую задумку освяти,
Не дай мне оступиться и лениться,
Но силы дай, чтоб через зло идти.
Благослови мой час вечерний, тёмный,
Прими любовь, стихи, дай мне уснуть,
Но в новый день приди всецело, полно,
И помоги мне, освяти мой путь!
(25.08.2018)
Свидетельство о публикации №118082501442