Вересневий настрiй
Я сьогодні вмилась росами.
Незабаром прийде новий день.
Сонце в небо підіймається.
Ніжна квітка продитається.
І чуттєвих хочеться пісень!
Кожен ранок зустрічає нас
Співом пташим, виділяє час,
Щоб світанок знову дивував:
Розфарбує небо фарбами,
Мов рожевими фіалками.
Вересневий настрій підіймав.
Свидетельство о публикации №118082406385