Ми мiркуeм, мрieмо, бажаeм...
Нас веде з народження мета,
Інколи, проводить доля плаєм,
Кличе та благає висота...
Вихід є, лиш роздивись навколо,
З рішенням своїм не помились,
По житті оточує нас коло,
З істиною, знай, не розминись...
Аитор Геннадій Сівак.
19 серпня 2018 року
Свидетельство о публикации №118082406349
Мудрий красивий вірш.
З повагою,
Оксана Федишин 01.10.2018 22:04 Заявить о нарушении