***
Як чекали ЛІТО ...
Особливо взимку...
І згадували і мріяли ...
Про теплі дні з тобою ...
І ось прийшла пора чудова...
І буйство кольору заграло ...
Маестро соловей ...
Мелодію старанно виводить ...
А хор цвіркунів ...
Ближче до вечора його змінює ...
А дощик ... дощ ...
Який пустун ...
І тихий ... теплий ... пустотливий ...
І вже зовсім сентиментальний ...
Але куди ж ЛІТО так летить ...
Куди йде швидко так ...
А наше ЛІТО до ВЕРЕСНЯ летить ...
А ми ж це ... і не знали ...
Свидетельство о публикации №118082401599