проект
1. Всіх нас українців зі світу усього
Сьогодні у Львові єднає МІОК,
Зібрались ми з вами для свята ось цього –
Зробити залишилось тільки лиш крок.
Приспів:
Тобі, рідна мово, ми пісню співаєм,
У душах ти наших навіки-віків.,
Ми всім тут поділимось, що уже знаєм,
Знання наші збереже величний Львів.)
2. Ми разом із вами вивчатимем мову
Наших батьків і бабусь наших теж,
Тут заспіваємо славу ми слову,
Мова народная – мова без меж.
Приспів
3. Гарно ми трудимось, дружно і плідно
Програми тут пишем й підручники нам.
Дні ці у Львові не пройдуть безслідно:
МІОК наш відкритий назустріч світам!
Приспів
22.08.18. Олена Гешко
Свидетельство о публикации №118082307673