Хаза б1аьсте
Беш серлаяьккхи.
Бес- бесар зезагаш
Бай кхолуш лаьтта.
1аламан хазаллех
Даккхийдеш бешахь
Б1аьстенан аьхналлехь
Олхазарш дека.
Малхо шен нур хьоьрсу
Ломан баххьашкахь.
Б1аьстено г1улч туьйссу
Даймехкан лаьттахь.
Азман Джабраилова
1981шо
Свидетельство о публикации №118082305435