Укра на-р дна родина!

Україна-рідна родина!
Солодка ця хвилина,
Коли наступає з ранку днина?
Йде працювати кожна людина...
Сонечко вже встало привіт прислало!
Вітерець пісеньку заспівав...
У гай соловейко до нас завітав,
Пісню про Україну, гучно защебетав!
- Розкажи нам соловейку де літав?
- Що ти бачив, що ти чув,
- Кому привіт передавав?
Соловейко груди розпушив:
- Незабаром буде осінь сповістив!
Горобина,як дівчина, вже до шлюбу вбралась.
Літечка, частиночка зосталась...
Дощі скоро хмаринами заснують небеса.
Лелеки полетять від нас, залишать адреса.
Діти до з школи радісно збираються!
Літо з чарівною осінню зустрічається.
Фрукти, овочі,загар емоцій літніх,
Великий, незабутній шквал...
З добрим ранком Україна!
Рідна матінка, наша щедра, родюча земля!
Тебе з ранком вітає кожна наша сім'я!
Миру на нашій землі, хай співають солов'ї.

Олена. Українка.


Рецензии