I go boom...

Реальность — Там, Где Мы находим — Себя...

.................. extra strength in my legs,
.................. keeps them moving on,
.................. I keep my mind on the game,
.................. I stay careful - you’re a man...

© Olga Karpilova  «I go boom...»


Рецензии