А ми його i не помiтили... Танго

1.
А ми його і не помітили...
А він – пройшов, він – промайнув.
Постали квіточки умитими –
він жодної не оминув.

Приспів:
Маленький дощик – літа мить.
А ми на нього так чекали.
І не помітили – не знали,
що лиш на мить він прилетить...

2.
Дощі маленькі зі світанками
ідуть – і знову світ воскрес...
Маленькі дощики – мов янголи –
летять на землю із небес...

Приспів:
А він лише на мить злетить...
А ми на нього так чекаєм.
Ми – дочекаємось, бо – знаєм:
маленький дощик – літа мить...


Рецензии