Disaster master
I am
Disaster master -
Make you wanna
Run faster.
Keep your nerves
From "soul adjuster" -
It's just me,
Disaster master.
Call me bitch
Or even bastard -
It's all me,
Disaster master.
Curse me,
Dear spellcaster.
Damn,
I am
Disaster master!
Свидетельство о публикации №118082008799