Зоряне сяйво

В небі зоряне сяйво,
Мрій красивих поява,
Ти і я в обіймах почуттів.
Щастя золотом сяє,
Серце вірить і знає,
Глибина важлива у житті.

Приспів:
І не треба дива нам,
Диво світлом в нас самих.
Це кохання – Божий храм,
Лиш для двох, не для чужих.
І нестримна течія
Нас несе за небокрай.
Там, де двоє – ти і я –
Це і є, напевно, рай.

Світлі, щирі вітання,
Серця стук, хвилювання,
Забуття, все наче у вісні.
Це нестримне бажання
З вуст зриває зізнання,
Ти і я у Всесвіті одні.

Зірок блиски, немовби різні, та схожі,
Ми так близько, і ближче бути не може.


Рецензии