Фен-шуй

Дві протилежні енергії,
Два далекі світи.
Проза чи просто поезія,
Хто для мене є ти.
Дві паралельні богемії,
Два окремі життя.
Сльози чи просто комедія,
Хто для тебе є я.

Приспів:
Мрія чи мета,
Близько, та не та,
У нас все якось не по фен-шуй.
Вітер і вода,
Сонце, холода,
В душі гармонію налаштуй.

Дві несумісні історії,
Два герої чужі.
І різні в нас траєкторії,
Крок убік по межі.
Дві невідомі теорії,
Правда в нас є своя.
Нерівні ми категорії –
Небеса і земля.

Крапки стоять, стоять тире,
Хто з нас тепер що обере.


Рецензии