Бiлою фарбою

Знов на стіні для тебе я
Білою фарбою малюю.
Хоч розумію, не твоя,
Тебе зізнаннями чарую.
Назавжди в серці ти один,
Назавжди в серці ти єдиний.
А щастя, як туман, як дим,
Розвіялось під небом синім.

Приспів:
І все не так, і все не те,
Відчути хочу я тебе.
Навколо все наповняється любов"ю,
Все моє хай залишається з тобою.

Малюю знову образ твій,
Я пам"ятаю згиби ліній.
Та тільки біль, як хижий змій,
Не відпускає душу нині.
Назавжди в серці ти один,
Назавжди в серці ти єдиний.
Вмить стало все просте складним,
Своє – чужим під небом синім.


Рецензии