Секретами

Ніч звичайна, ніч мінлива,
Я звикаю жити без тебе,
Просто одна, просто сама.
Біль чекання б"є грайливо,
Знов не знаю, що мені треба,
П"ю я до дна самообман.

Приспів:
Секретами наповнюючи почуття,
Сюжетами малюючи все життя.
Гонитвами зриваючись у забуття,
Молитвами вимолюючи каяття.

Річ по суті, річ не в тому,
Ти звикаєш жити без мене,
Поряд не я, поряд чужа.
Спогад ледве зніме втому,
Стане легше, та не відверне,
Плаче моя грішна душа.

Собираю у намисто біль чому,
Все знов проти, як навмисно, я люблю.


Рецензии