Задзеркалля

Я знов іду на схід,
Ти знов ідеш на захід.
Наш несинхронний хід,
Невидимі ознаки,
Забуті неба знаки.

Приспів:
Я і ти – задзеркалля почуттів,
Відображення життів
Двох паралельних.
Знаєм ми, не зламати правил гри,
Скло міняє кольори,
Ділить світ на сектори
Різно-чисельні.

Я там шукаю вхід,
Ти там шукаєш вихід.
Нерозумінню вслід,
Всі кроки тихі-тихі,
А в почуттях безвихідь.

Я весь стираю біль,
Ти ділиш чітко навпіл.
Малюєш звідусіль
Кохання інший нахил
Пунктиром нових правил.


Рецензии