Полонена

Кане час мов білий дим,
Назад його не повернути.
В серці досі ти один,
Не в силах я тебе забути.
У полоні самоти
Шукаю іншої я долі.
Так прошу я "відпусти",
Молю, не треба більше болі.

Приспів:
Полонена серцем і душею,
Назавжди твоєю
Хочу бути я,
Лиш твоєю, лиш тебе я люблю.
Полонена, ти – моя потреба,
Іншого не треба,
І моє життя
Лиш для тебе, лиш тобі одному.

Дні мої – нестримний птах,
З нуля все починаю знову.
Відчуваю тихий страх,
В коханні бачу лиш основу.
Неспокійна так душа,
І ніким їй не зігрітись.
Що шукала, не знайшла,
Нема до кого прихилитись.


Рецензии