Якщо ще можна

Ми зустрілись випадково,
Розлучились без образ.
Просто в долі своє слово,
Там немає зайвих фраз.
Не таким Богам молились,
Знаки неба проти нас.
Не ділили, та ділились,
Так високо перелаз.

Приспів:
Якщо ще можна, збережи
Все, що було так близько серцю.
Якщо ще можна, лиш скажи,
Минуле щастям знов озветься.
І ми зумієм все забути,
І ми зумієм повернути.
І будем разом назавжди
Лиш тільки двоє я і ти.

Ми шукали поруч дива,
А знайшли нестерпний біль.
Почуття, як грім і злива,
Сіли кораблі на міль.
Не одразу ми відчули –
До кохання лише мить.
Слухали, та не почули,
Все сильніш душа щемить.


Рецензии