Хвилини

Хвилини як години,
І стрілок біг по колу.
Душа, немов дитина,
Шукає день навколо.
Шукає спокій, віру,
Чекає лиш любові.
У відповідь – довіру,
І почуття на волі.

Приспів:
Не розумію знов,
Чому така безжалістна любов,
Чому все проти.
Багато в світі мов,
Лиш голос серця чую я немов,
Та біль навпроти.

А час летить незпинно,
Життя рух по спіралі.
Сміється ніч безвинно,
Зтирає щастя грані.
Зтирає спокій, віру,
Малює тінь любові.
В питаннях – недовіра,
І почуття в неволі.

Хвилини як години,
І стрілок біг по колу.
Душа, немов дитина,
Шукає день навколо...


Рецензии