Пiти чи залишитись

Навіщо благаєш,
Навіщо ти любиш,
Коли і сам не віриш в це.
Дарма ти чекаєш,
Все мріями губиш,
Один минулому в лице.

Приспів:
Піти чи залишитись,
Складно не спокуситись,
Життя крапки розтавить над "і",
Шляхи відкриє нові.
Піти чи залишитись,
Серцем знов прихилитись,
І вмить повірити б в старі сни,
Не повернуться вони.

Ти знову руйнуєш,
Погашене гасиш,
Коли все треба будувать.
Що хочеш, лиш чуєш,
Небачене бачиш,
Завжди так легко наступать.

У нас з тобою не виходить,
Між нами прірва й небуття.
По колу щастя наше ходить,
І не знаходить каяття.


Рецензии