Так сумуе любов

Чому ти так мене турбуєш,
Вуста мої цілуєш,
П"єш жадібно до дна.
Скажи, навіщо все руйнуєш,
І серцем не відчуєш,
Що зовсім я одна.

Приспів:
Так сумує любов,
Так плаче душа.
Розривається знов,
Дикий біль без ножа.
І чужа я немов,
Для себе нова.
В світі тисячі мов,
Не знайшов ти слова.

Люблю із кожним днем сильніше,
Душа моя міцніше
Прив"язана в тобі.
Скажи, де те, що найцінніше,
І стане все простіше,
Лиш не тримай в собі.


Рецензии