Горить в душi невимовленiсть слова

   Горить в душі невимовленість слова,
   Гублюсь при зустрічі з тобою знову.
   Дивлюсь в очей твоїх блакить,,,
   О, Господи, ще лише мить

   І із очей моїх пол'ються ріки,,,
   Невже приречена життям довіку
   Тебе любить?.. Душа горить,,,
   Болить,,,


Рецензии