Порубав на цурки мою радiсть - вiдчай

Порубав на цурки мою радість  - відчай .
У холоднім мливі нишпорить печаль.
Підкрадеться совість , невмолимий слідчий.
І затопить душу не пройдешній жаль.
Каяттям замучить правда безутішно:
Чим жила у світі,і  яка була?
Вибовтали мрію забаганки грішні:
Горобець під боком – прагнула ж орла.
Чи ділилась хлібом,як просив голодний?
Чи дала напитись літепла душі?
Чом сама лишилась в самоті-безодні?
Навіть відцурались янголи-вірші.


Рецензии
Валюшко, дякую тобі за відкритість твоєї крилатої душі. Ще розпукається радість, ще розквітне щастя, - треба тільки вірити.

Вера Бондаренко-Михайлова   10.09.2018 21:34     Заявить о нарушении