Мы смо3м только ж Когут да Джуль пак

А не пороj хоть Сказы про Ватар

Во благо всех существ мы существуем. –
Но разве так сказал Саі Баба?
Ведь Нострадамус тожэ був бы глупыj.
Про Новыj Храм він ныгдэ ш ны пысав.

Да j, вообщэ!.. Пошов бы ты, друг трутынь,
О гынды во хоть сінко позбыраВ Б...
І мы пошов. А тут ны дощ лынув вуж...
Ну, шось покапотіло – і ныма вж.

Чого ж-то гэто всё о так бы пусто?
Ны годного пынька кругом, Спартак!.. –
Да-да, – кажу я. – А ты чув про вуjта?
О так і ты – жынысь хучіj у раj.

Мы міг бы назбыраты тону мусора.
Шэ j здаты гындэ во святым панкам ш.
І шо було б пак, ек Васыль но j слухав
Ув Омшіні заразыj з-за Мохра...

Мы ныц ны помным а ны снів анёльськых.
А шо ты там, оj, возьмыш спакваля зь!
Да, вот... Ага. А в ліфтовы хто монявсь,
Шукаючы од бы замка ключа.

І от мы jдэмо зном кудысь бы полэм!
Гэj-гэj! Впырод! Варваро! Э! Ты, Натк!..
Но от!.. чого ж-то хтось махав бы тросткаj
І звав до сэбэ, шоб но вправо шаг.

А дэся шэ був некі зь вродзе брат...
А він колы Сомбрэру проважав!

Да. От. Збырае яблык сатана.
А я шаjтан но яксь, шоб діткам мак сь.

Прыдэця шэ ж просыты некых Вовціj,
Коб довызті до спаса нежныj смак.
Нымае ж ны кобылы в Корсав нат,
Кабы шо пожувала в садзе Панд.

...но вот ш шэ выроблее шо Дурак


Рецензии