Красуе дзень

Красуе дзень-якія фарбы!
Красуе  сонейка прамень.
Красуе гай,яго пралескі,
Такі прыгожы як і дзень!
Душа  спявае як салоўка,
Ёй  добра  жыці  ў красе.
І добра несці тую казку,
Якая   думкамі   жыве.


Рецензии