Айиша

И дуьньядал лацу лиф хьиз,
Къекъвезва вун Айиша.
Чиник хъвер кваз, ацукь ийиз,
Нур чк1анва гьамиша.
Припев :
Ви вилери ишигъ гузвай,
Шадарда зун, азиз цуьк.
Рик1 гьамиша гьардахъ кузвай,
Сагърай верц1и, гуьрчек нуьк1!

И дуьньядал ви суьретдин,
Ашукь я зун, килигиз.
Килигдач зун гьич кьиметдиз,
Ваз къачудай къизилдин.

Ви билбилдин ширин ванциз,
Талукь ксар амач мад
Ви гъил хк1ур, михьи йициз,
Килигда зун –жеда шад.


Рецензии