Бачу я тебе в снах

Бачу я тебе в снах -
  Дуже світлих, красивих!
    Мені ти снишься одна,
      I після них я щасливий.

Я знову після них
  Немов хмільний і п'яний.
    И губи сняться твої,
      I руки. Без обману.

Бачу я тебе в снах
  Вночі серпня. I нині.
    Ти - любові маяк,
      I найкращий людина.

Я після нічних снів
  Цілий день потім радісний.
    I в голові сотнi слів,
      I немає в них жалості.

Бачу я тебе в снах,
  I сни схожі на казку.
    Ти у мене одна!
      Снись частіше, будь ласка!

        © Юрiй Тарасов.


Рецензии