Ловкая Нищета
which-are never relieve
Black shadows
which never retreat
Pale faces of yours
still're bustling around
I'm blowing for singin' - to shit :
- Bastards , the basta- rd a z !
Вот - тогда подымаюсь from knees
В нос - мышонку тычу пучок травы
: - You're becomin' seemedt .. . а betraier
- Ни они - а
мы - !! !
Нищета
дочка Смерти
Смерть - Сестра
муравьиного геноцида
Ты - не я
Все на месте
(
Свидетельство о публикации №118081206572