Я закохався в тебе, як хлопчисько!
Як молодий "зелений" пацан!
Любов моя - це не інтрижка,
І ніжним став наш роман!
Я закохався в тебе, як дитина!
Немов хлопчик в яслах, садку!
Так не любить не одна людина,
Я по життю за тобою йду!
Я закохався в тебе, як хлопчина!
Ти - наркотик мій і дурман!
Я скупив цукерок всіх в магазині!
Любов бездонна, як океан!
Я закохався, як малолітка!
Як школяр. Ти - солодкий сон.
Ти Галактика моя і світло,
Я з тобою, як юний піжон.
Я закохався в тебе, як хлопчисько!
Як юний пацан, молодий.
Ти - непрочитана книжка,
Томик книжки цієї не старий.
Я закохався в тебе, як дитина!
У нас з тобою - однаковий шлях.
Я не бачу для любові причини,
Але любов підняла свій стяг.
© Юрій Тарасов.
Свидетельство о публикации №118081204713