Тебе менi послало небо

Тебе мені послало небо.
Мабуть, було зустрітись треба,
В самотнім серці поселитись,
Мені в тобі ясніш іскритись,

Забути розпач і тривоги,
Чекати зустріч до знемоги,
Зсушити сльози поцілунком,
Знеболить душу диво-трунком.

Нам бути поряд – то є щастя!
Усі здолаємо напасті.
Для нас цвістимуть квіт-блавати.
Коханню гімн почнем співати!


Рецензии